SANDWICH HUB

SANDWICH HUB Geniet met ons mee!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sandwich Hub. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 14:18 kipburger heerlijk
10 jun 2022 om 14:27 the sandwiches were nice and the service very friendly on a bigger order i placed on a short notice. would order again.
7 jun 2022 om 14:16 lekker
10 mrt 2022 om 13:11 The sandwiches are very small for the price! 50 min wait delivery. I won’t buy again
21 jun 2021 om 17:09 Miste een dressing bij de salade en het broodje gezond was goed, maar niet uitzonderlijk...
12 mei 2021 om 16:28 De live tracker deed het ook niet zo goed. Er stond nog 30 min toen hij bezorgd werd. Ook redelijk duur, prijs-kwaliteitverhouding is zeker niet goed.
13 apr 2021 om 17:24 Veelte dure broodjes voor wat je krijgt! Super karig en klein.. echt geen 16€ waard voor 3 broodjes. 1x en nooit meer!
1 apr 2021 om 18:33 Voor het eerst hier besteld. Het eten was op zichzelf niet verkeerd, alleen het kwam koud aan. Daarnaast ontbraken er wat producten in mijn bestelling. De broodjes en wrap zijn veel te klein voor het bedrag wat je betaald.
23 mrt 2021 om 16:39 Absolutely bad food. Forced to give a star in the food rating as it wont allow to submit the review otherwise.We have got a stomach upset after eating the food. We would like to register a complaint for bad quality of food. Big mistake.
13 okt 2020 om 14:47 Prima broodjes en salades!
28 aug 2020 om 14:40 food not matching the price.
20 jul 2020 om 14:00 Je zit vast aan minimum van 20 euro wat je moet bestellen. Beleg is niet rijkelijk voor de prijs. Op mijn salade (waar in de omschrijving staat pijnboompitten) zaten wel geteld 7 pijnboompitten. Avocado was ook 2 magere plakjes.. niet voor herhaling dus.