SANDWICH HUB

SANDWICH HUB Geniet met ons mee!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 124 beoordelingen
12 mei 2021 om 16:28 De live tracker deed het ook niet zo goed. Er stond nog 30 min toen hij bezorgd werd. Ook redelijk duur, prijs-kwaliteitverhouding is zeker niet goed.
13 apr 2021 om 17:24 Veelte dure broodjes voor wat je krijgt! Super karig en klein.. echt geen 16€ waard voor 3 broodjes. 1x en nooit meer!
1 apr 2021 om 18:33 Voor het eerst hier besteld. Het eten was op zichzelf niet verkeerd, alleen het kwam koud aan. Daarnaast ontbraken er wat producten in mijn bestelling. De broodjes en wrap zijn veel te klein voor het bedrag wat je betaald.
23 mrt 2021 om 16:39 Absolutely bad food. Forced to give a star in the food rating as it wont allow to submit the review otherwise.We have got a stomach upset after eating the food. We would like to register a complaint for bad quality of food. Big mistake.
13 okt 2020 om 14:47 Prima broodjes en salades!
28 aug 2020 om 14:40 food not matching the price.
20 jul 2020 om 14:00 Je zit vast aan minimum van 20 euro wat je moet bestellen. Beleg is niet rijkelijk voor de prijs. Op mijn salade (waar in de omschrijving staat pijnboompitten) zaten wel geteld 7 pijnboompitten. Avocado was ook 2 magere plakjes.. niet voor herhaling dus.
26 jun 2020 om 22:28 Eten was wel prima maar voor die prijs had ik heel veel meer verwacht. Broodje ei was lekker maar nog geen 2 euro waard
11 jun 2020 om 14:35 All perfect - delivery timing and food.
4 jun 2020 om 14:00 Niet heel bijzonder. Broodje carpaccio (Milano) was met name erg karig belegd en niet zo op smaak. Vrij prijzig als je kijkt wat je ervoor terug krijgt.
4 mrt 2020 om 13:19 Top alleen lange bezorgtijd
3 mrt 2020 om 18:05 Er zaten geen servetjes bij. Tonijnsalade was een beetje saai zonder dressing. Broodje was wel lekker. De prijs is gunstig. Dit maakt veel goed.